divendres, 24 de setembre del 2010

Mans Unides, Premi Príncep d'Astúries de la Concòrdia 2010

Mans Unides ha guanyat el Premi Príncep d'Astúries de la Concòrdia 2010. El veredicte es va donar a conèixer el dimecres 15 de setembre a les 12 hores.

El premi Príncep d'Astúries de la Concòrdia es concedeix a la persona, institució, grup de persones o d'institucions que hagi o hagin contribuït de manera exemplar i rellevant a l'enteniment i a la convivència en pau entre els homes, a la lluita contra la injustícia, la pobresa, la malaltia, la ignorància o la defensa de la llibertat, o que hagi obert nous horitzons al coneixement o s'hagi destacat, també de manera extraordinària, en la conservació i protecció del patrimoni de la Humanitat. Els finalistes han estat l'Organització Internacional del Treball (OIT) i la dirigent de l'oposició democràtica birmana, Daw Aung San Suu Kyi.

ENTRE TOTS CONTINUAREM LLUITANT PER UN MÓN MILLOR.



Gran suport a la candidatura de Mans Unides

La societat espanyola ha donat suport decididament a la candidatura de Mans Unides, cosa que ha demostrat la gran implantació que Mans Unides té en tots els segments socials: Parlaments, diputacions, corporacions municipals de grans i petites ciutats i polítics a títol individual, han recolzat, sense distinció de ideologies, la nostra candidatura.

També ho han fet en l'àmbit empresarial i de la banca, així com diversos representants del món dels esports i les arts, institucions religioses i educatives. A més, s'han rebut suports de rectors d'universitat i de professionals liberals de tots els camps (notaris, metges, arquitectes, advocats, personal sanitari ...) i de membres d'altres organitzacions no governamentals.

D'altra banda, volem ressenyar el gran nombre d'adhesions rebudes des dels països on treballem o hem treballat al llarg d'aquests 50 anys. Adhesions acompanyades per cartes que ens han omplert d'emoció i, per què no dir-ho: d'orgull.

Tu ho has fet possible! Comenta i participa

Compartim la nostra alegría. Fes un comentari aquí i al facebook o penja un vídeo o una foto.

Uneix-te a la cadena de suport al treball de Mans Unides durant aquests 50 anys de lluita contra la fam, la pobresa i la injusticia al món. Participa a la cadena que han posat en marxa des d’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.

1 comentari:

  1. Enhorabona a tota la gent de Mans Unides Amposta per la part que els hi toca. Endavant!

    ResponElimina