dimarts, 16 de juny del 2009

Paella popular 2009



El dia 26 d’abril es va celebrar la festa que com cada any fa l’ONG Mans Unides amb l’elaboració de la ja tradicional paella popular, aquesta vegada amb la campanya “per combatre la fam, projecte de tots”. Mans Unides amb els seus 50 anys de vida declara la guerra a la fam perquè tots els països anomenats desenvolupats facin d’una vegada un pas més endavant per combatre la fam al món.

El pavelló firal d’Amposta es va omplir de gent de totes les edats i es va soprepassar les expectatives que l’organització preveia, malgrat la previsió del temps que els tècnics havien fet i que de sagur que algú va intervindre per a que, arribada l’hora fes un dia esplèndid. La gent d’Amposta i també la del nostre territori va voler mostrar la seva solidaritat i participar d’aquesta festa.

Tota la gent que d’una manera desinteressada fa possible que any rera any es faci aquesta celebració popular, vol donar les gràcies a totes les entitats i particulars per les seves aportacions des de la més gran fins a la més petita i, en especial, a l’Ajuntament d’amposta, gràcies a tots, perquè malgrat la situació de crisi que estem patint, heu seguit fent que sigui possible aquesta paella popular per poder ficar el nostre granet de sorra dins dels projectes que duu a terme l’ONG Mans Unides, si no som part de la solució serem part del problema.

Agraïment
Des del Grup de Mans Unides d’amposta us volem agrair el fet que a la paella popular del passat diumenge 26 d’abril, entre tots vam poder recollir uns diners per a poder dur a teme els projectes que des de la nostra diòcesi del Bisbat de Tortosa i tots els pobles que la formen ens hem marcat aquest any i que us comentem a continuació:
Sistemes de reg i aigua potable a Comunitat Andines. Perú. Import: 107.530 euros.
Ampliació de Dispensari Rural. Índia. Import: 74.546 euros.

Pots veure més imatges de la Paella Popular clicant damunt de la foto petita.

Paella popular 2009

1 comentari: