dimecres, 31 de març del 2010

Atorgat un accèssit del Premi Amposta a Mans Unides Amposta

L’entrega del premi va tenir lloc el passat dissabte dia 27 de març en l’acte que es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament en el marc de la Nit dels Mitjans de Comunicació. Els presidents de les dues entitats guardonades van tenir paraules d’agraïment cap a les persones que realitzen la tasca de suport a les seves associacions.
La festa va continuar a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, on el director d’Amposta Ràdio, Manel Ramon i els regidors presents van fer també un petit reconeixement al col·laborador del programa La Ciutat al Dia Toni Ruiz, que col·labora desinteressadament cada dilluns fent la crònica del partit de la jornada del Club de Futbol Amposta.
També en el mateix acte es van entregar els premis de fotografia del programa Fem Dissabte, conduït per Carlos Somolinos.
Finalment, la nit va acabar amb música en directe a càrrec d’Albert i la Banda dels 13.
El Premi Amposta de l’any 2009 ha estat en aquesta ocasió per a la Penya Barcelonista Joan Gamper d’Amposta pels actes de celebració del 50è aniversari de l’entitat i la gran repercussió mediàtica que van assolir.
El jurat del Premi el conformen representants dels mitjans de comunicació local, que valoren aquelles persones o entitats que durant l’any passat han destacat en algun aspecte de la vida de la ciutat. L’any 2009, la Penya Barcelonista Joan Gamper va celebrar les seves noces d’or amb actes diversos entre els que hi van destacar l’exposició “Amposta, 50 anys persistint amb el Barça” i la trobada de penyes barcelonistes del Montsià, Baix Ebre i Baix Maestrat. La celebració va comptar amb la presència del president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, que des d’Amposta va assegurar que el Barça amb més títols de la història és també el Barça més catalanista de la història.
D’altra banda, l’entitat Mans Unides d’Amposta ha merescut una menció especial del jurat també amb motiu dels cinquanta anys d’una entitat que es dedica a combatre la fam i la pobresa arreu del món.
Font de la notícia: Ajuntament d'Amposta



Més imatges aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada